Milk@dvice?

Pieter Passchyn - Gert Langendries

Dierenarts Pieter Passchyn

Als dierenarts afgestudeerd in 2001, optie herkauwers.
Onmiddellijk na afstuderen in de praktijk gestapt, waar hij zich voornamelijk bezig hield met de begeleiding van melkveebedrijven.
Tijdens zijn jaren in de praktijk, in 2007 gestart met een doctoraat aan de Universiteit Gent, Vakgroep Verloskunde, Voorplanting en Bedrijfsdiergeneeskunde. Het proefschrift handelt over uiergezondheidsmanagement bij melkvee en werd behaald in 2016.
In juni 2010 uit de praktijk gestapt om zich volledig te kunnen toeleggen op begeleiding en advisering van melkveebedrijven. Milk@vice was geboren. Dierenarts Gert Langendries

Als dierenarts afgestudeerd in 2005, optie herkauwers.
Onmiddellijk na de studies beginnen werken in een rundveepraktijk in Waasten.
Na 1 jaar bleek dit niet te zijn wat Gert zocht en kwam hij terecht in DAP De Toren in Torhout. Daar leerde hij Pieter kennen en groeide zijn interesse in de melkveebegeleiding.
Vanaf mei 2010 heeft Gert zich gevestigd in Nieuwkapelle met een eigen praktijk als specialisatie melkvee.
In juli 2014 gestart bij Milk@vice.Dierenarts Barbara Lambrecht

In 2013 afgestudeerd als Master in de Biowetenschappen, optie land-en tuinbouwkunde.
Als dierenarts afgestudeerd in 2018, optie herkauwers. Daarnaast heeft Barbara ook meerdere stages gevolgd in de Verenigde Staten. Dit zowel in de veehouderij als in de rundveediergeneeskunde. Gestart bij Milk@vice in 2019. Missie

'Healthy cows, Healthy milk, Healthy farmers'

Wij willen ons inzetten voor gezonde koeien. Vruchtbare koeien die gezonde, kwaliteitsvolle melk produceren. Dit is de basis voor een financieel gezond bedrijf, klaar voor wat de toekomst brengen zal. Wij verbinden ons om op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten op gebied van diergezondheid en management op melkveebedrijven.
 

 

Deel dit met vrienden


Pieter Passchyn - Gert Langendries - Barbara Lambrecht
Groenhovestraat 10
8820 Torhout
050 670 352 - 0477 94 74 10