Onze klanten zijn melkveehouders of bedrijven actief in de melkveehouderijHIERONDER VINDT U EEN KLEINE GREEP UIT ONZE KLANTEN.
Herkent u zich in één van de onderstaande situaties ? Dan staan wij voor u klaar. 

Vandewalle Rik, Boezinge
De familie Vandewalle is al de vierde generatie aan het werk op deze boerderij. Rik en Hilde namen het bedrijf in 1991 over en zijn gaandeweg geëvolueerd naar een modern melkveebedrijf, met ruim 200 koeien en bijhorend jongvee. 
 Dominiek Allewijn, Pervijze
Dominiek Allewijn en Martine Menu melken in Pervijze met 3 VMS’en 170 koeien (Holstein & Jersey). De gemiddelde tussenkalftijd bedraagt 380 dagen. Iedere 3 weken worden koeien hier koeien gescand. Daarnaast monitoren we ketonemie en voeren we conditiescore’s uit. Alle data worden in een speciaal ontwikkelde file ingegeven waardoor analyse mogelijk wordt.
 
Maelfait Filip, Hulste
Filip en Vanessa melken op hun bedrijf, HilltopHolsteins,  een 100tal koeien. Focus op dit bedrijf ligt op de opvolging van de vruchtbaarheid en het behoud van de hoge gezondheidsstatus van de kudde. Dit gebeurt door maandelijkse opvolging. 
 
Casteele Alex, Wulvergem
Het bedrijf van Alex en Inge bevindt zich in Wulvergem, Heuvelland. De maandelijkse bezoeken zorgen voor het behoud van de korte tussenkalftijd. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het rantsoen en jongveeopfok. 
 
Capoen Rik, Westvleteren
De opvolging bij Rik en An focust zich vooral op een korte tussenkalftijd, een vlotte opstart van de melkproductie en het bewaren van de goede melkkwaliteit. Op die manier probeert Rik een maximale productie te bereiken met 170 koeien  op de 3 Lely A4 robots.


Bart Vanderstraeten, Merchtem
Op het moderne melkveebedrijf in Merchtem streeft de jonge veehouder Bart Vanderstraeten naar gezonde koeien die liters produceren. Samen met zijn vrouw Marijke d'Hertefelt werkt hij hier hard aan. Meer info over hun bedrijf is te vinden op Koeweidehof.

Bayer Animal Health Benelux
MIlk@vice ontwikkelde voor Bayer de KetoRisk stalkaart voor veehouders en bijhorend analyseprogramma voor dierenartsen. Dit concept werd toegelicht aan dierenartsen in 2012-2013 in België. Recent won dit project de Global Bayer Animal Health TLP Award. De andere projecten kwamen uit Duitsland, Maleisië, Filipijnen en Brazilië.
 
Lesaffre, Frankrijk
Momenteel doet Milk@vice een veldproef naar het effect van een droogstandsadditief op de gezondheid van koeien na kalven.
 
Elanco, Benelux
In opdracht voor Elanco hield Pieter Passchyn een presentatie over de praktische aanpak van ketose op een melkveebedrijf voor dierenartsen. Daarnaast loopt er een monitoringproject bij klanten van Milk@vice naar aanwezigheid van ketonemie bij pasgekalfde koeien.
 
FrieslandCampina, Aalter
In het kader van het duurzaamheidsproject Foqus Planet, heeft Milk@vice in samenwerking met de Universiteit Gent (Buitenpraktijk en M-Team), workshops opgezet. De workshop ‘Verantwoord gebruik diergeneesmiddelen’ wordt door Pieter gegeven in België.
 
Vetvice, Nederland
Pieter heeft meegewerkt aan het ‘Voersignalen’-boekje. Daarnaast geeft hij de workshops Voersignalen oa. in Frankrijk. Pieter is certified Cowsignals en Feeding signals trainer. 
 Deel dit met vrienden


Pieter Passchyn - Gert Langendries - Barbara Lambrecht
Groenhovestraat 10
8820 Torhout
050 670 352 - 0477 94 74 10